1997 Model Fiat Marea Weekend Reklamı

1997 yılında gazetelerde yayınlanan Fiat Marea Weekend reklamı.

Fiat Marea: Geniş Hareket Özgürlüğü

Fiat Marea üstünlüklerine çok amaçlı kullanım boyutunu da ekleyen yeni bir otomobil: Marea Weekend. Otomobil tasarımına özgün bir yenilik getiren, geniş pencereli arka bölümü ile Avrupa’nın en şık ve en ferah station wagonlarından biri. Marea Weekend özellikle hareketli yaşamayı seven geniş ailelere, aradıkları tüm özellikleri tek bir otomobilde bulabilme olanağını sunuyor.

Marea Weekend: Geniş Kullanım Alanı

Sedan modelinin tüm konfor donanımlarına sahip Marea Weekend, özellikle arka koltukların katlanmasıyla, 1550 litreye ulaşan rakipsiz bagaj hacmi ile dikkat çekiyor. Özel olarak geliştirilen ses yalıtım sistemlerinden ergonomik koltuklarına, polen filtreli tam otomatik klimasından ön panele entegre radyo teybine, Marea Weekend konforuyla ailenizdeki her bireyi düşünüyor.

Fiat Marea Weekend: Geniş Motor Seçenekleri

Marea Weekend, hem yüksek performanslı, hem de ekonomik, katalitik konvertörlü motor seçenekleriyle de çok farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

Geniş Koruma Önlemleri

Marea Weekend, güvenlik bakımından da en yüksek teknolojileri içeren bir otomobil. Dört sensörlü ABS, çift airbag gibi en gelişmiş güvenlik sistemleri Marea Weekend HLX’te standart, ELX modelinde ise isteğe bağlı olarak sunuluyor. Marea Weekend çelik güvenlik kafesi, çalınma riskine karşı Fiat Code Immobiliser gibi önlemleriyle de tam bir koruma sağlıyor.

Kasım 1997 – Sabah Gazetesi Arşivi